ARCHETYPISCHE ONTDEKKINGSREIS


Terug naar je wortels & de natuur!

Ga je mee op ontdekkingsreis? Een Archetypische ontdekkingsreis dwars door de natuur en langs de mystieke wortels van onze innerlijke wereld? We herontdekken het bekende, verkennen het nieuwe en vergroten zo ons bewustzijn.

Na deze ontdekkingsreis zal niet alleen het 'nieuwe' maar ook het 'oude' met nieuwe ogen worden bekeken. Trek je wandelschoenen maar aan, we gaan op pad!

Doelstelling

Op een natuurlijke wijze innerlijke kracht ontwikkelen die je werkelijk sterker maakt! Eastern Village staat voor een stevig fundament, een evenwichtig hart én ruimte voor groei. Ook als het even tegen zit.

Thema's

De Archetypische Ontdekkingsreis is een maandelijks activiteit waarbij steeds één van deze vier thema's, met de drie bijbehorende archetypen centraal staan.

  • Standhouden: Het Kind - De Verzorger - De Strijder
  • Openstellen: De Lover - De Zoeker - De Onderzoeker
  • Bevrijden: De Spijbelaar - De Schepper / Kunstenaar - De Vernietiger
  • Verrijken: De Leider - De Magier - De Wijze

Wat je kunt verwachten

De Archetypische Ontdekkingsreis is een pure beleving. We verplaatsen ons te voet door de geweldige natuur & cultuur die we rijk zijn. We zijn geheel zelfvoorzienend en vervoeren al onze benodigdheden zelf. We overnachten buiten in tenten op kampeerterreinen in de natuur. Het slapen gebeurt individueel in eenpersoons tentjes verspreidt over het terrein. We beschikken over een groepstent voor de gezamenlijke activiteiten en voor extra beschutting. Bij koude weersomstandigheden gaat er zelfs een houtkachel mee die de groepstent aangenaam verwarmt én van gezelligheid voorziet! Ook ons voedsel bereiden we in de meeste gevallen zelf.

Onderweg dompelen we ons onder in de diversiteit en stellen ons, op verantwoorde wijze, bloot aan de elementen. We verkennen onze uiterlijke-wereld én onze innerlijke-wereld aan de hand van de twaalf archentypen. We maken individuele opdrachten, ervaren geleidenmeditaties, voeren gesprekken en verwerken de nieuw verkregen inzichten op een creatieve wijze.

Aan het eind van het weekend gaat iedere deelnemer met een schat aan inspirerend materiaal naar huis waar deze verder kan worden ontplooid en worden toegepast in de dagelijkse realiteit.

Bijzonderheden:

  • Het betreft een groepsactiviteit die bestaat uit maximaal 8 deelnemers.
  • Deze activiteit vraagt om een goede fysieke conditie. We maken gebruik van de 'Wheelie', een speciale wandel-bagagekar. Geen gezeul met zware rugzakken dus. Er wordt wel verwacht dat de dagafstand van ongeveer 15 tot 20km lopend volbracht kan worden met een beladen bagagekar.

Kosten:

Neem contact op met Rutger.

Agenda voor meer informatie!

(De weergegeven prijs is inclusief twee overnachtingen, maaltijden en de materialen. U dient zelf met eigen vervoer van/naar het vertrekpunt/eindpunt te reizen.